کشف بیش از سه‌هزار قرص و داروی ممنوعه از یک عطاری در بولوار توس مشهد + فیلم بازی جرئت‌و‌حقیقت از دندان‌ساز یک زورگیر حرفه‌ای ساخت دستگیری جمشید ژاپنی، سرکرده باند لاشخورها بریدن گلوی زن در حمام خانه‌اش و فاش شدن رابطه پنهانی آتش‌سوزی انبار مواد غذایی در خیابان مصلی مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) قتل درپی درگیری خانوادگی مقابل دادسرا موادفروش حرفه‌ای در پوشش مسافربر به دام پلیس افتاد (۲ مرداد ۱۴۰۳) جنایت‌های تکان دهنده مرد قصاب در مشهد خودکشی پس از شلیک خونین به همسر در خیابان‌ حریق منزل مسکونی در بلوار توس مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) آیا همه زندانیان می‌توانند از پابند الکترونیک استفاده کنند؟ منع بیماران مبتلا به سرطان از سفر زیارتی اربعین تصادف رانندگی در بزرگراه پیامبر اعظم مشهد یک مصدوم بر جای گذاشت (۲ مرداد ۱۴۰۳) تغذیۀ سالم راهی برای افزایش ایمنی بدن در برابر هوای آلوده طراحی کیت تشخیص «مننژیت» پژوهشگران مشهدی آیا ادارات استان اصفهان روز پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کشف ۱۹ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط مرزبانان خراسان رضوی بارش باران تابستانی در جاده‌های خراسان رضوی + فیلم (۲ مرداد ۱۴۰۳) آتش‌نشانان مشهدی مانع انفجار نشت الکل در شهرک صنعتی شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) تاکنون ۲۵۰۰ نفر به اداره گذرنامه خراسان رضوی مراجعه کردند | سریعترین راه صدور گذرنامه با اپلیکیشن «پلیس من» جزئیات تازه از جنایت تولیدکننده پادکست در کانادا | چرا راوی «آخرین شاهد» همسرش را به قتل رساند؟ جزئیات تعطیلی چهارساعته واحد‌های صنفی مشهد از ۳ مرداد ۱۴۰۳ تا ۲۰ روز آینده | تابلو‌های تبلیغاتی اصناف خاموش شود
سرخط خبرها

واحد‌های اندازه‌گیری موادغذایی + جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۷۹۱۶
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
واحد‌های اندازه‌گیری موادغذایی + جزئیات
برای سهولت استفاده و تنظیم میزان مصرف، هر گروه از موادغذایی تعریف‌شده در هرم غذایی برحسب سهم یا واحد بیان می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ واحد‌های اندازه‌گیری موادغذایی به شرح زیر است:

گروه نان و غلات (مقدار توصیه‌شده ۶ تا ۱۱ واحد)

یک واحد از این گروه عبارت است از یک برش یا سی گرم از انواع نان (سنگک، تافتون و بربری) یا سه عدد بیسکویت معمولی یا یک عدد سیب‌زمینی کوچک یا نصف لیوان برنج یا ماکارونی پخته یا یک‌سوم لیوان عدس پخته یا ۴.۳ لیوان غلات پخته یا سه چهار عدد کراکر.

گروه میوه‌ها (مقدار توصیه‌شده ۲ تا ۴ واحد)

یک عدد میوه متوسط مثل سیب، پرتقال، هلو یا یک‌دوم طالبی کوچک یا نصف‌لیوان گیلاس یا حبه انگور یا سه عدد زردآلو یا نصف‌لیوان آب‌میوه یا ۲.۱ لیوان کمپوت یا ۴.۱ لیوان خشکبار یا دو قاشق غذاخوری کشمش یا نصف‌موز بزرگ یا یک عدد و نصفی انجیر خشک یا ۴/۱ لیوان توت‌فرنگی.

گروه سبزیجات (مقدار توصیه‌شده ۳ تا ۵ واحد)

۱۲۰ سی‌سی یا یک لیوان سبزی برگی‌شکل مانند کاهو و اسفناج یا نصف‌لیوان سبزی پخته یا نصف‌لیوان از سایر سبزی‌های خام خردشده یا یک عدد سیب زمینی متوسط.

یک عدد هویج پخته یا یک‌سوم لیوان لوبیای سبز یا قارچ پخته‌شده.

گروه شیر و لبنیات (مقدار توصیه‌شده ۲ تا ۳ واحد)

هر واحد از این گروه برابر است با یک لیوان شیر یا یک لیوان ماست یا ۴۵ تا ۶۰ گرم پنیر یا یک لیوان کشک پاستوریزه یا یک‌ونیم لیوان بستنی یا یک لیوان شیر کم‌چرب یا سه‌چهارم لیوان ماست کم‌چرب.

گروه پروتئین‌ها (مقدار توصیه‌شده ۲ تا ۳ واحد)

گوشت قرمز و مرغ (یک عدد ران کوچک) و ماهی شصت تا نود گرم یا یک عدد تخم‌مرغ یا ۲.۱ لیوان حبوبات پخته‌شده یا ۳.۱ لیوان انواع مغز‌ها یا دو قاشق غذاخوری حلواارده یا کرم بادام‌خاکی.

گروه چربی‌ها و قند‌ها

یک واحد برابر با یک قاشق مرباخوری روغن (آفتابگردان، ذرت، زیتون، سویا، پنبه‌دانه) یا ۱۰ عدد زیتون کوچک.

یک واحد از مواد قندی شیرین برابر است با یک عدد (یک قطعه ۳ سانتی‌متری) شیرینی یا یک قاشق مرباخوری شربت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->